adeebsofia's FotoPage

By: adeebsofia idris

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Monday, 10-Aug-2009 06:13 Email | Share | | Bookmark
Sufia Sakit Mulut

Hi..Alhamdulillah ulcer sufia dah ok sikit.


Saturday, 8-Aug-2009 05:37 Email | Share | | Bookmark
PESTA FLORAL 2009 - 1ST AUGUST



Saturday, 8-Aug-2009 05:37 Email | Share | | Bookmark
PESTA FLORAL 2009 - 1ST AUGUST



Wednesday, 29-Jul-2009 05:59 Email | Share | | Bookmark
Alhamdullillah..Saham Naik Lagi

Mama rasa tak silap langkahla mama beli share ni..Masa mula2 beli dulu 1.80 jer..Tapi hari ni dah 4.86..Rugi rasanya sebab mama dah jual separuh masa harganya 3.40. Tapi takpela..Ni mama tengah pikir ni..ingat nak beli lagi. Kita tengoh esok..open berapa rm..klu turun sikit pun jadila..mama nak beli lagi..Forecasted 6.20


Sunday, 19-Jul-2009 07:02 Email | Share | | Bookmark
Adeeb Sufia n Konvoi Amal Team Shell

 
 
 
View all 79 photos...
12th July ari tu, RoTS mengadakan Konvoi Amal ke Melaka. memang best. Kami dari KL hari Sabtu dan terus ke Tanjung Bidara, Melaka. Menginap di chalet Sri Tg Bengkalang..tang bestnyer chalet tu betul2 berdepan gan pantai. Apa lagi, Sufia mandi laut non-stop, sampai mengigil2. Konvoi dari KL bertolak Sabtu malam, so kami tggu diorang kat melakala.
Hari ahad keesokanya, kami check out n terus sertai activiti Shell. Seronok. Dari Tanjung Bidara, kami ke MITC Melaka. Rombongan disambut oleh Menteri Melaka Dato' Ali Rustam.

Mama bawa Diana sekali, yela Sufia ni kan bukannya boleh join klu tak der kawan2 dia. Dengan adanya Diana, barula dia nak aktif sikit..klu
tak, tak lekang dari dukung fathernyer.

Mama, as usual, lepasjer konvoi tu, muka..macam udang kena goreng..seminggu jugakla nak back to normal. Thank you pa..Lain kali nak jalan lagi..


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net